Σελίδες

Translate

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Σε... χαλαρή φόρμα ο Μπολτ στα τράιαλς της Τζαμάικα εν όψει Μόσχας

Ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν ο νικητής στην κούρσα των 100 μέτρων στα τράιαλς της Τζαμάικα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ ξεπέρασε την αργή εκκίνησή του, «έπιασε» τον Νίκελ Άσμιντ στα μέσα της κούρσας και σημείωσε επίδοση 9.94, αφού... κατέβασε ταχύτητα στα τελευταία 10 μέτρα. Ο Μπολτ, ο οποίος δήλωσε ότι ο προπονητής του τον συμβούλευσε να κάνει μια κούρσα που θα ήταν αρκετή για τη νίκη, «κατέβηκε» για 35η φορά στην καριέρα του κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα.

Ο Κέμαρ Μπέιλι-Κόουλ τερμάτισε δεύτερος με 9.98, ο Άσμιντ, που μετείχε στον τελικό των 200 μέτρων στο Παγκόσμιο του 2011, πήρε την τρίτη θέση με 9.99, ενώ ο (πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ) Ασάφα Πάουελ, ο οποίος αντιμετώπισε τη φετινή σεζόν προβλήματα στη γάμπα, ήταν έβδομος με 10.22. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιόχαν Μπλέικ θα είναι ο τέταρτος Τζαμαϊκανός που θα μετάσχει στη Μόσχα στα 100 μέτρα, καθώς είναι ο κάτοχος του τίτλου.

Στο μεταξύ, εν τη απουσία της δις «χρυσής» Ολυμπιονίκη, Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις, που θα μετάσχει στο Παγκόσμιο με κάρτα ελευθέρας συμμετοχής, η Κέρον Στιούαρτ πρώτευσε στα 100 μέτρα των γυναικών με 10.94. Δεύτερη ήταν η Σέρον Σίμπσον με 11.02, ενώ τρίτη τερμάτισε η Σιλόνι Κάλβερτ με 11.07, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τη ρωσική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου